ПІДСУМКИ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ, ПРИСВЯЧЕНІЙ ПАМ’ЯТІ АКАДЕМІКА НАН І НАМН УКРАЇНИ, ПРОФЕСОРА П.Д. ФОМІНА

28.09.2021

23 вересня 2021 року відбулася науково-практична конференція, присвячена пам’яті всесвітньовідомого хірурга, великого вченого, академіка НАН і НАМН України, професора Петра Дмитровича Фоміна «Сучасний погляд на проблему шлунково-кишкових кровотеч та інші питання ургентної хірургії», організаторами якої став колектив кафедри хірургії № 3, на чолі з завідувачем доктором медичних наук, професором Павлом Васильовичем Іванчовим, який був модератором конференції.

Захід проходив в онлайн-форматі на ресурсі «Видавничого дому «Заславський». На початку конференції усі  учасники та гості змогли переглянути фільм  про життєвий та професійний шлях великої Людини, всесвітньовідомого Хірурга, Вченого…

Колеги Петра Дмитровича, друзі згадали цікаві історії з життя та професійні моменти, які пощастилося пережити разом з академіком. Відбувся чудовий обмін досвідом у лікуванні пацієнтів із шлунково-кишковими кровотечами та іншими проблемами ургентної хірургії. Прозвучали цікаві наукові доповіді 16 авторитетних спікерів з усіх куточків України.

 

Кафедра хірургії № 3