ПЕРШИЙ ЕТАП ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З ДИСЦИПЛІНИ «СОЦІАЛЬНА МЕДИЦИНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я»

13.02.2020

Згідно з наказом МОН України № 1580 від 17 грудня 2019 року на кафедрі соціальної медицини та громадського здоров’я НМУ імені О.О. Богомольця  11 лютого 2020 року було проведено І етап Всеукраїнської студентської олімпіади (ВСО) з навчальної дисципліни «Соціальна медицина та організація охорони здоров’я».

У конкурсних змаганнях взяв участь 21 студент ІІІ–VІ курсів медичних факультетів №1, №2, №3, №4 і факультету підготовки лікарів для Збройних сил України. Всі вони продемонстрували високий рівень знань.

Учасників І етапу ВСО привітала завідувач кафедри, професор Т.С.Грузєва, яка представила членів журі та побажала успіхів у вирішенні конкурсних завдань і творчому змаганні.

Завдання І етапу ВСО передбачали тестові питання, розв’язання  ситуаційної задачі та творчу роботу.

Переможцями І етапу ВСО стали: Анастасія Гринзовська, студентка V курсу медичного факультету №2 (І місце), Андрій Римаренко, студент VІ курсу медичного факультету №2 (ІІ місце) та Олександр Короп, студент VІ курсу медичного факультету №2 (ІІІ місце).

Призери І етапу ВСО з навчальної дисципліни «Соціальна медицина та організація охорони здоров’я» представлятимуть НМУ імені О.О. Богомольця на ІІ, завершальному, етапі ВСО, який відбудеться у квітні 2020 року на кафедрі громадського здоров’я Медичного інституту Сумського державного університету.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри соціальної медицини та громадського здоров’я