ОСТ «Медик» прийняв третю зміну відпочиваючих

03.08.2019

Студентів та співробітників НМУ з родинами чекали затишні літні будиночки, охайні уквітчані дворики, спортивні і танцювальні майданчики. Між змінами була невелика перерва, яку персонал табору використав для наведення порядку та косметичного ремонту. Обладнали нове місце для колективного відпочинку. Тут безпечно розводити багаття, влаштовувати пікніки.

–   « Впевнені, що це місце стане улюбленим для численних прибічників активного відпочинку, – запевняє начальник ОСТ «Медик» М.О. Росацький. Переконатись у тому, що створено всі умови для змістовної літньої відпустки і оздоровлення, до табору прибули голова профкому співробітників НМУ  М.М. Лук’янець та працівник відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки Наталія Курилова. Вони поспілкувалися з відпочиваючими, оглянули територію закладу. Потурбувалися про те, щоб і в третій зміні як і в попередніх працювали спортивні секції та проводилася культмасова робота, зокрема заплановано концерти за участі артистів клубу «Медик».

Ми мали розмову із студентами та співробітниками НМУ, які проведуть у таборі наступні 2 тижні. Серед них виявилося багато ентузіастів, які давно полюбили ОСТ «Медик» і кожного літа приїжджають сюди відпочивати. Серед них п’ятикурсниця Лілія Лисюк, шестикусниці Катерина Саліванова і Тетяна Алексєєва.

– «Тут особлива атмосфера, як природня так і дружніх стосунків. Той хто побував вперше, той обов’язково приїде сюди вдруге», – гуртом заявляють дівчата.

Улюбленим місцем для проведення літньої відпустки разом із двійнятами Глібом та Назаром став табір для доцента кафедри внутрішньої медицини  №1, Наталії Міхньової. Родина вже третю зміну поспіль відпочиває  у «Медику».

  • « Гляньте на моїх хлопців – засмаглі, здорові, а очі так і іскряться енергією. Вони на рівні з дорослими активно беруть участь у всіх спортивних і культурних заходах», – із захопленням говорить щаслива мама.

До розмови приєднався вже бувалий відпочивальник асистент Стоматологічного медичного центру Віталій Бричник, він неодноразовий призер турніру з шахів та шашок нині готовий знову вступити в інтелектуальну спортивну боротьбу зі своїми колегами по відпочинку.

Літо триває. Тож бажаємо всім набратись сил та наснаги, адже до початку навчального року залишилось не так багато часу.

                                                                          Редакція газети «Медичні кадри»