Оновлено дати повторного/додаткового складання «Крок 2»

09.06.2023

Обов’язковим компонентом Єдиного державного кваліфікаційного іспиту (ЄДКІ) для здобувачів ступеня вищої освіти магістр за спеціальностями галузі знань 22 «Охорона здоров’я» є інтегрований тестовий іспит «Крок 2». З огляду на численні звернення закладів вищої медичної освіти та з метою реалізації права здобувачів на повторне/додаткове складання інтегрованого тестового іспиту КРОК 2 та продовження навчання в інтернатурі у Центрі тестування при МОЗ України визначили та повідомили про оновлені дати його складання.

Згідно з оновленими датами складання інтегрованого тестового іспиту «Крок 2» для здобувачів зі спеціальностей «Медицина», «Медична психологія», «Педіатрія» відбудеться 11 липня 2023 року, зі спеціальностей «Стоматологія» і «Фармація, промислова фармація» – 12 та 13 липня.

Відповідно до наказу МОЗ України №419 від 19.02.2019 усі тестові компоненти ЄДКІ проводяться за єдиними закритими тестами та методичними матеріалами. Відповідно до встановлених вимог у повторному складанні ЄДКІ беруть участь здобувачі, які отримали результат нижче встановленої величини критерію «склав», у додатковому – які з поважних причин не змогли взяти участь у складанні іспиту.

Шановні здобувачі вищої медичної освіти НМУ імені О.О. Богомольця, скористайтеся своїм правом на повторне/додаткове складання інтегрованого тестового іспиту «Крок 2» та продовжіть навчання в інтернатурі!

Пресцентр НМУ за інформацією Центру тестування при МОЗ