НОВИЙ ПРОЕКТ UMSA KYIV “INTERNSHIP IN UNIVERSUM CLINIC”

03.11.2016

UMSA Kyiv разом з клінікою Universum Clinic оголошує старт нового проекту “Internship in Universum Clinic”. Ця ініціатива надає можливість проходити практику протягом 3 тижнів в Universum Clinic з лікарями, які керуються міжнародними нормами лікування. Така програма стажування допоможе сформувати медичну спільноту, котра навчатиметься методам лікування, спілкуванню з пацієнтами та дотримуватиметься всіх норм моралі та деонтології.

Протягом 5 років клініка надає послуги відповідно до міжнародних протоколів лікування, ґрунтуючись на принципах доказової медицини. Клініка надає допомогу як дорослим, так і дітям та орієнтована на найбільш активну частину населення Києва. Послуги надаються як в клініці, так і з виїздом до пацієнта додому, в офіс або готель. Фахівці клініки підтримують широкі наукові і практичні зв’язки з провідними медичними науковими центрами України та за кордоном. При організації роботи працівники клініки дотримуються вимог, що висуваються міжнародними агенціями із забезпечення якості, які здійснюють сертифікацію медичних установ. Клініка працює безпосередньо з основними міжнародними страховими компаніями (Bupa International, Cigna International, AXA PPP Healthcare, Aetna Global Benefits, Allianz Worldwidecare, International Medical Group, Tricare та ін.).

Протягом стажування кожен студент буде прикріплений до одного лікаря та разом з ним матиме змогу практикуватись у наступних відділеннях: алергологія, гастроентерологія, гінекологія, дієтологія, імунологія, кардіологія, ЛОР, неврологія, офтальмологія, педіатрія, пульмонологія, терапія, урологія, ультразвукова діагностика (УЗД) та ендокринологія.

У якості бонусу для студентів один раз на тиждень проводитиметься заняття з медичної англійської лікарем Джефферсоном Крейном, випускником Virginia Commonwealth University School of Medicine.

Окрім того, після завершення стажування ті студенти, які найкраще себе зарекомендують та проявлять високий рівень знань в медицині, а також вільне володіння англійською мовою, матимуть змогу залишитися працювати в Universum Clinic в якості медичного координатора в клініці та страховій компанії.

Хто може взяти участь у даному проекті? – Студенти 4-6 курсів та інтерни.

Як взяти участь? – Для того, щоб взяти участь в проекті, необхідно до 20 листопада зареєструватися за посиланням – https://docs.google.com/forms/d/1WE0Q2aZ5zHFArg7Te2pNl-0oOda2Y028Rh5JTthxSJo
Після успішної реєстрації всі учасники пройдуть тестування 24 листопада в морфологічному корпусі НМУ імені О.О.Богомольця.

Скільки учасників пройдуть стажування? – 15.

Коли початок стажування? – 1 грудня.

З котрої години буде починатись стажування? – Графік буде узгоджено з кожним учасником індивідуально.

Вартість участі? – Безкоштовно!

Це унікальний проект, який дає змогу стажуватись у клініці нового зразка, де пацієнт знаходиться в центрі уваги, де лікування проводять згідно з міжнародними стандартами! Поспішіть зареєструватись, не прогавте свій шанс!

За всіма питаннями звертайтесь до координатора проекту – Бігунець Вікторії +380632340327.

Відділ міжнародних зв’язків