НМУ взяв участь у міжнародній виставці

29.05.2023

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця презентовано на міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – 2023». Тридцять восьма виставка, зважаючи на безпекову ситуацію, проводилася онлайн. Участь сприяла представленню новинок на вітчизняному та зарубіжному ринках освіти, а також знайомству майбутніх абітурієнтів з умовами вступу та програмами навчання у нашому Університеті цьогоріч.

Для освітянської спільноти виставка стала майданчиком для проведення семінарів і круглих столів з питань подальшого розвитку системи освіти, міжнародного співробітництва. Організували та провели виставку Всеукраїнська громадська організація Товариство «Знання України» за підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та Держаної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

На виставці було представлено презентації про історію створення та сьогодення НМУ, професорсько-викладацький склад, який є одним з найкращих та найдосвідченіших в Україні, а також потужну й сучасну матеріально-технічну, якою володіє наш Університет. Сьогодні НМУ є головним закладом з питань навчально-методичної роботи в системі вищої медичної освіти України, координатором робіт з реалізації засад Болонського процесу серед ВМНЗ України. НМУ об’єднує 9 факультетів, 2 НДІ, Інститут післядипломної освіти, Стоматологічний медичний центр, Університетську клініку, 85 кафедр, Навчально-науковий центр – Український тренінговий центр сімейної медицини, Медичний фаховий коледж. Тут працюють підготовчі курси з підготовки до складання НМТ та підготовче відділення для іноземних громадян. Університет має 8 навчальних корпусів, лекційні аудиторії на 2,8 тис. місць, наукову бібліотеку з Інтернет-центром, 28 комп’ютерних класів, Стоматологічний медичний центр на 300 крісел, Університетську клініку на 195 ліжко-місць, 7 корпусів гуртожитків, оздоровчо-спортивний табір «Медик» на 407 місць.

Під час виставки наші майбутні абітурієнти дізналися, які спеціальності можна опанувати в НМУ імені О.О. Богомольця, а також про переваги здобуття освіти в Університеті, ознайомилися з цінностями та досягненнями факультетів, довідалися про подробиці університетського життя та отримали відповіді на всі запитання, що стосувалися умов вступу і навчання. За активну участь у виставці «Освіта та кар’єра-2023» НМУ нагороджено дипломом.

НМУ за інформацією відділу організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки