НМУ ВЗЯВ УЧАСТЬ У ХІІІ МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ «СУЧАСНІ ЗАКЛАДИ ОСВІТИ – 2022»

09.12.2022

23-25 листопада відбулася ХІІІ міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти», що організувала і провела компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України. Вона відбулася в змішаному форматі. За результатами виставки Національний медичний університет імені О.О. Богомольця отримав численні нагороди та відзнаки, а фахівці НМУ – дипломи.

Привітання учасникам, організаторам і гостям надіслали Міністр освіти і науки України Сергій Шкарлет, президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, директор Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Євген Баженков.

У виставці були представлені навчальні заклади з різних регіонів України, а також Польщі, Литви, Румунії, Угорщини й Естонії. Для учасників був проведений рейтинговий виставковий конкурс і конкурс із 12-ти тематичних номінацій.

Цьогоріч міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» є особливою, бо, як ніколи, продемонструвала незламність нашої освіти. Незважаючи на надважкі часи для України та всього українського народу, виставка згуртувала освітян і стала ефективною локацією для презентації освітніх і наукових інновацій, новітніх технологій і методик, популяризації й обміну кращим педагогічним досвідом щодо створення в закладах освіти сучасного, розвиваючого, безпечного, здорового освітнього середовища.

За результатами участі у виставці Університет нагороджено ГРАН-ПРІ «Вища освіта України» в рейтинговому конкурсі серед медичних закладів вищої освіти,

золотою медаллю в номінації «Створення і використання комп’ютерно орієнтованих методичних систем, технологій дистанційного й змішаного навчання, цифрових освітніх ресурсів і засобів навчання»,

 

та дипломом «За активну участь у розбудові національної освіти й популяризацію освітніх, наукових і інноваційних досягнень»

 

 

Почесними грамотами були нагороджені: Юрій Кучин – ректор НМУ, проректори Олександр Науменко, Олег Власенко й авторський і організаційний колектив у складі: Інни Кучеренко – заступника начальника навчально-методичного відділу, доцентів кафедри медичної і біологічної фізики та інформатики Павла Микитенка і Юрія Литвина, Олени Горової – начальника відділу організаційно-педагогічної роботи та довузівської підготовки і провідного фахівця відділу Наталії Курілової.

 

 

Відділ організаційно-педагогічної роботи

та довузівської підготовки за матеріалами

компанії «Виставковий світ»