НМУ ПРОЙШОВ ЛІЦЕНЗУВАННЯ ЗА ДРУГИМ (МАГІСТЕРСЬКИМ) РІВНЕМ ВИЩОЇ ОСВІТИ

18.07.2016

На виконання положень Закону України «Про вищу освіту» в рекордні терміни Національний медичний університет імені О.О.Богомольця пройшов ліцензування освітньої діяльності за другим (магістерським) рівнем вищої освіти.

В Законі України «Про вищу освіту», зокрема, йдеться, що другий (магістерський) рівень вищої освіти відповідає сьомому кваліфікаційному рівню Національної рамки кваліфікацій і передбачає здобуття особою поглиблених теоретичних та/або практичних знань, умінь, навичок за обраною спеціальністю (чи спеціалізацією), загальних засад методології наукової та/або професійної діяльності, інших компетентностей, достатніх для ефективного виконання завдань інноваційного характеру відповідного рівня професійної діяльності.

Завдяки злагодженій роботі співробітників Університету, вперше в історії Університету, здійснюється набір на 1 курс на освітні програми підготовки магістрів за спеціальностями «Медицина», «Стоматологія», «Фармація» і «Медична та психологічна реабілітація».
НМУ імені О.О.Богомольця вдячний Управлінню  ліцензування та акредитація МОН України за оперативну роботу та сприяння в отриманні ліцензії.