НМУ ПІДПИСАВ МЕМОРАНДУМ ПРО СПІВПРАЦЮ З «АКСЕМЕДІН» – УКРАЇНСЬКОЮ ІТ-ПЛАТФОРМОЮ ДЛЯ БЕЗПЕРЕРВНОГО ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ ЛІКАРІВ

06.03.2020

 

 

 

 

 

 

 

6 березня 2020 року в адміністративному корпусі  Університету перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор  Ю.Л.Кучин та генеральний директор української ІТ-платформи  для безперервного професійного розвитку лікарів «Аксемедін» (Акселератор Медичної Інформації) С.О.Сошинський  підписали меморандум про співпрацю.

«Аксемедін» є найбільшим інтернет-ресурсом з безперервного професійного розвитку (БПР) лікарів. Для власного безперервного професійного розвитку  його вже обрали 60 тисяч практикуючих лікарів з усіх регіонів України, більшість із них стали активними користувачами та безпосередніми учасниками платформи.

Понад 5500 одиниць освітнього контенту з доказової медицини та 1700 модулів новітніх україномовних модулів онлайн-курсів зібрано на «Аксемедін», створено можливість для лікарів автоматизовано передавати власне освітнє портфоліо до атестаційних комісій тощо. Співпраця НМУ з  «Аксемедін» дасть змогу підвищувати рівень безперервної професійної освіти лікарів для забезпечення їхньої конкурентоспроможності, самостійно обирати викладачів і потрібні їм курси, самим стати спікером онлайн-платформи, створивши свій курс лекцій.

 

Прес-центр