Науково-педагогічний колектив запрошують на онлайн-стажування у Білостоцькому університеті

01.02.2023

Із метою поглиблення знань та розвитку компетенцій науково- педагогічного колективу українських університетів «Європейська ліга професійного розвитку» разом із Білостоцьким університетом (факультет Наук про Освіту) з 6 березня по 14 квітня 2023 року організовує дистанційне стажування для педагогічних і науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти I-IV рівнів акредитації незалежно від форм власності та підпорядкування на тему «Навчально-наукова діяльність в сучасному університеті: виклики, рішення, перспективи».

Учасники стажування матимуть змогу покращити свої компетенції у застосуванні різних методів та форм роботи зі студентами, оцінити потенційні переваги та проблеми застосування цих методів і форм у своїх навчальних закладах та розробити конкретні рішення для впровадження нових практик у різні сфери власної науково-педагогічної діяльності.

Стажування складається з 7 модулів та організоване за допомогою програмного комплексу ZOOM з професійним перекладом на українську мову.

Кожен учасник отримає сертифікат про проходження міжнародного стажування загальною тривалістю 180 год (6 кредитів ECTS). Програма відбувається з професійним перекладом на українську мову.

Детальнішу інформацію щодо участі та вартості стажування можна отримати за телефоном: +38063 333 9152 або на сайті https://elpd.com.ua/stazuvania-uwb/

Детальна програма стажування за посиланням.

 

За інформацією Європейської ліги професійного розвитку