На стоматологічному факультеті Університету зустрілися з майбутніми абітурієнтами

29.05.2023

З цьогорічними випускниками школи №70 м. Києва співробітники деканату стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця провели профорієнтаційну зустріч. У рамках заходу йшлося про умови вступної кампанії та переваги навчання в Університеті.

Деканка факультету, професорка Наталія Біденко разом із заступниками, доцентами Альоною Мельник і Валерієм Філоненком розповіли випускникам про досягнення стоматологічного факультету, що має більш ніж 100-річну історію та є одним з провідних у питанні розвитку медичної науки і освіти в Україні. Детально ознайомили з правилами прийому на навчання та зазначили, що на тих, хто виявить бажання опанувати професію стоматолога в Університеті очікує насичена навчальна програма. Оскільки матеріальна база факультету постійно модернізується, а навчальний процес поєднується з практичною діяльністю, студенти набувають необхідні професійні компетентності ще під час навчання.

Спілкуючись із гостями, випускники поставили велику кількість запитань про умови навчання, проживання, побут і дозвілля студентів стоматологічного факультету та отримали на них компетентні відповіді.

Сподіваємося, що зустріч деканату стоматологічного факультету Університету і випускників має допомогти останнім зрозуміти чим вони хочуть займатися та багатьох із них спонукатиме стати студентами НМУ імені О.О. Богомольця.

Пресцентр за інформацією стоматологічного факультету