На стоматологічному факультеті триває профорієнтаційна робота

11.04.2024

Триває співпраця стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця та ліцею №123 «Романо-германський» Подільського району м. Києва. Днями адміністрація факультету та студенти-стоматологи відвідали ліцей, провели профорієнтаційну роботу зі старшокурсниками та навчали першокласників правил гігієни ротової порожнини.

Романо-германський ліцей столиці відвідали деканка стоматфакультету, професорка Наталія Біденко та заступники декана, доценти Альона Мельник і Валерій Філоненко спільно зі студентами. Вони провели зустріч з адміністрацією закладу загальної середньої освіти – директором Володимиром Конончуком і заступницею директора з виховної роботи Оленою Різниченко.

Для учнів старших класів колеги підготували профорієнтаційну презентацію, у якій розповіли про історію нашого Університету, переваги навчання, спеціальності та можливості факультетів, широку мережу клінічних баз і можливі перспективи після закінчення НМУ. Представники стоматфакультету детально інформували про умови вступу до НМУ імені О.О. Богомольця.

У межах візиту до ліцею старшокурсниці стоматологічного факультету Юлія Наконечна, Юлія Ласкава, Анастасія Яструб та Ірина Ткачук навчали учнів перших класів (а це близько 60 дітей) правил догляду за порожниною рота, продемонстрували навички гігієни порожнини рота. Діти з цікавістю прослухали історію-казку про карієс і фактори, що до нього призводять, відповідали на запитання і головне – на спеціальній моделі могли самостійно опанувати якісну техніку чищення зубів. Кожен першокласник отримав у подарунок зубну щітку Oral-B Junior 6-12 років Star Wars.

Наразі профорієнтаційна робота триває. Сподіваємось цьогоріч побачити абітурієнтами, а згодом і студентами НМУ імені О.О. Богомольця, випускників ліцею №123 «Романо-германський».

За інформацією стоматологічного факультету