На стоматологічному факультеті працюють над вдосконаленням освітнього процесу

20.01.2023

19 січня на стоматологічному факультеті Національного медичного університету імені О.О. Богомольця відбулася нарада з організації навчально-методичної роботи. В засіданні взяли участь завідуючі, завучі кафедр, викладачі, які забезпечують навчальний процес у студентів-стоматологів на 1-5 курсах.

Під час наради розглядали питання щодо організації на всіх кафедрах роботи з підготовки й оновлення навчально-методичних матеріалів із урахуванням особливостей спеціальності 221 «Стоматологія». Співробітників проінформували про результати анкетування студентства, оновлення положень Університету та потреби в активізації наукової діяльності викладачів згідно з ліцензійними вимогами Міністерства освіти і науки України.

Також у контексті акредитації освітньо-професійної програми спеціальності Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти було наголошено на необхідності контролю за відповідністю навчально-методичних матеріалів, що розміщені на платформі дистанційного навчання LIKAR_NMU, до актуальної інформації на сторінках кафедр.

На нараді були присутні: проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Олег Власенко, декан стоматологічного факультету Наталія Біденко, начальник навчально-методичного відділу Михайло Молдованов, заступник начальника навчально-методичного відділу Інна Кучеренко, завідувач виробничої практики Ірина Татьянич, директор бібліотеки Людмила Папуша.

 

Пресцентр НМУ