НА КАФЕДРІ ВНУТРІШНЬОЇ МЕДИЦИНИ №2 ПРОЙШЛО СТАЖУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ СТУДЕНТІВ

02.03.2020

На кафедрі внутрішньої медицини №2 в рамках програми міжнародного обміну «IFMSA» (International Federation of Medical Students’ Associations) пройшло вже третє стажування іноземних студентів. Цього разу нові знання та вміння на клінічній базі кафедри внутрішньої медицини №2 Університету, розташованій в КНП «Олександрівська клінічна лікарня м. Києва», отримала інтерн MBBS “Maharashtra University Of Health Sciences” Айшвара Пурушотам Малваду з Індії.

Під керівництвом завідувача кафедри, доцента Г.В. Мостбауер Айшвара ознайомилася з роботою структурних підрозділів лікарні, взяла участь у веденні пацієнтів терапевтичного профілю, наданні допомоги при невідкладних станах, удосконалила навички трактування результатів лабораторних, ультразвукових, ендоскопічних досліджень, електрокардіограм, рентгенограм  тощо. Айшвара також була присутня під час проведення перкутанних коронарних втручань з метою допомоги пацієнтам з гострим та хронічним коронарними синдромами.

Отримуючи сертифікат про успішне проходження стажування, Айшвара подякувала співробітникам кафедри внутрішньої медицини №2 за отримані знання та навички, які допоможуть їй у подальшій практичній роботі та у професійному вдосконаленні.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри внутрішньої медицини № 2