На кафедрі стоматології ІПО провели майстер-клас з препарування зубів

20.12.2023

19 грудня на кафедрі стоматології Інституту післядипломної освіти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця слухачі циклу спеціалізації «Стоматологія» взяли участь у майстер-класі «Препарування зубів під різні види безметалевих незнімних реставрацій». Учасники набували практичних навичок, необхідних для подальшої професійної діяльності.

Практичний курс для слухачів циклу спеціалізації провели виконувач обов’язків завідувача кафедри стоматології ІПО нашого Університету, доцент Андрій Прощенко та аспірант кафедри Сергій Терехов. Практичній частині заходу передувала інформативна презентація, в якій представили сучасні тенденції у препаруванні зубів. Презентація містила матеріали із власної клінічної практики фахівців, які приділяють багато уваги естетичній реабілітації стоматологічних пацієнтів.

Опануванню різних методик препарування зубів приділили другу частину освітнього заходу. Слухачі курсу мали можливість не тільки ознайомитися з технікою роботи доцента Андрія Прощенка та аспіранта Сергія Терехова, а й під їхнім контролем відпрацьовували практичні навички. Також учасники обговорили результати виконання процедури препарування зубів, отримали зауваження та необхідні роз’яснення, важливі поради від наставників.

Нагадуємо, що на кафедрі стоматології ІПО Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проводять 5 циклів спеціалізації: «Ортопедична стоматологія», «Терапевтична стоматологія», «Дитяча стоматологія», «Хірургічна стоматологія» та «Пародонтологія». Для якісного проведення циклів кафедра має потужну навчальну та матеріально-технічну базу, нові кабінети з сучасним обладнанням, а навчання триває від трьох до шести місяців.

Слідкуйте за новинами кафедри стоматології ІПО НМУ у соцмережах:

Інстаграм: https://instagram.com/ipo.dentistry.nmu?igshid=NzZlODBkYWE4Ng==

Група у Фейсбук: https://www.facebook.com/ipo.dentistry.nmu

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри стоматології ІПО