НА ФПЛ ЗСУ СТАРТУВАЛА АТЕСТАЦІЯ ЗДОБУВАЧІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ З ДИСЦИПЛІНИ “ГІГІЄНА ТА ЕКОЛОГІЯ”

17.05.2022

16 травня 2022 року стартувала атестація здобувачів вищої освіти з дисципліни “Гігієна та екологія” у шестикурсників ФПЛ ЗСУ. Атестаційно-екзаменаційна комісія, очолювана завідувачем кафедри дитячої хірургії, професором А.Ф. Левицьким разом з екзаменаторами кафедр гігієни та екології № 3, епідеміології, економіки та менеджменту, працювала злагоджено та згуртовано, приймаючи екзамени у випускників факультету за дистанційною формою на новому сучасному комп’ютерному обладнанні.

У відкритті роботи комісії взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М. Власенко, завідувач кафедри гігієни та екології № 3, професор С.І. Гаркавий.

Під час обговорення результатів складання іспиту голова комісії, професор А.Ф. Левицький назвав найкращих студентів, які досягли найвагоміших результатів та продемонстрували високий рівень знань. Оцінку “відмінно з відзнакою” отримав Ростислав Юзьків; “відмінно” – Сергій Гончарук, Тарас Медведєв та Олександр Галат.

Декан ФПЛ ЗСУ полковник медичної служби, професор Н.Д. Козак акцентувала увагу на високій обізнаності студентів на новітніх запобіжних заходах превентивної медицини, що вкотре відобразилося на позитивному результаті загального середнього балу, який склав 4,4. Наталія Дмитрівна зазначила, що “успішне складання першого фахового випробування мотивує випускників факультету до підкорення нових академічних вершин, наполегливої праці задля підтримання безперервного професійного розвитку особистості лікаря, використання інноваційних методів лікування та наукового підходу в подальшій професійній діяльності”.

 

Деканат ФПЛ ЗСУ