На фармацевтичному факультеті зі студентами випускних курсів обговорили умови атестації

27.12.2022

26 грудня у Zoom відбулися виробничі збори зі здобувачами вищої освіти випускних (3, 5, 6) курсів, відповідно до термінів навчання 2,5; 4,5; 5,5 років за другим (магістерським) рівнем у 2022/2023 навчальному році. Під час виробничих зборів 298 студентів-випускників проінформували про умови допуску до комплексного атестаційного іспиту, ознайомили з переліком теоретичних питань і практичних навичок з дисциплін, розкладом комплексного атестаційного іспиту, регламентом і критеріями оцінки знань, вмінь і навичок.

Виробничі збори пройшли за участю голови атестаційної екзаменаційної комісії (АЕК), професорки Жанни Полової, заступника голови атестаційної екзаменаційної комісії, декана фармацевтичного факультету, професорки Тетяни Реви та завідувачів випускаючих кафедр фармацевтичного факультету.

Екзаменаційні білети до комплексного атестаційного іспиту з 5 дисциплін: фармацевтична хімія, технологія ліків, фармакогнозія, організація та економіка фармації, клінічна фармація та фармацевтична опіка, складені відповідно до вимог освітньо-професійної програми. Регламент, алгоритм проведення та критерії оцінювання іспиту були затверджені на Цикловій методичній комісії, Вченій раді факультету та проректором з науково-педагогічної та навчальної роботи.

Завідувачі випускаючих кафедр фармацевтичного факультету надали інформацію щодо структури білету, переліку теоретичних питань іпрактичних навичок з дисциплін, регламенту та критеріїв оцінювання знань, вмінь і навичок випускників, а також наголосили на дотриманні принципів академічної доброчесності під час атестаці та особливостей складання іспиту в умовах воєнного стану.

 

Фармацевтичний факультет