На фармацевтичному факультеті тривають зустрічі з потенційними абітурієнтами

19.04.2024

Протягом квітня деканат фармацевтичного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проводить онлайн-зустрічі із випускниками медичних і фармацевтичних коледжів з різних міст України. Потенційним абітурієнтам нашого Університету розповідають про історію та сьогодення НМУ, а також про правила прийому на навчання цього року.

Співробітники деканату фармацевтичного факультету на чолі із деканкою, професоркою Тетяною Ревою провели ознайомчі онлайн-зустрічі з цьогорічними випускниками Першого Київського фахового медичного коледжу, Ковельського та Новгород-Сіверського фахових медичних коледжів, Київського міського медичного фахового коледжу, Житомирського фармацевтичного фахового коледжу, Медичного фахового коледжу Запорізького державного медико-фармацевтичного університету, Одеського обласного базового медичного фахового коледжу, Білоцерківського, Білгород-Дністровського, Бериславського та Гайсинського медичних фахових коледжів.

Професорка Тетяна Рева та доцентка кафедри аналітичної, фізичної та колоїдної хімії Ольга Тимощук розповіли учасникам про особливості навчання у НМУ, а також про умови вступу на заочну, вечірню та денну форми навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація», що проходить за освітньою програмою «Фармація». Під час спілкування випускники коледжів отримали вичерпні відповіді на всі питання, що їх цікавили.

Нагадаємо, що 19 квітня о 16.00 відбудеться День відкритих дверей на фармацевтичному факультеті НМУ імені О.О. Богомольця. Запрошуються всі зацікавлені у фармацевтичній освіті, майбутні абітурієнти та їхні батьки. Відбудуться інформативні виступи, профорієнтаційна дискусія, знайомство з викладачами та студентами НМУ. Під час заходу учасників ознайомлять з цьогорічними правилами прийому на навчання, розкажуть про можливості, що відкриває професія фармацевта, необхідні для успішної кар’єри навички, переваги та особливості навчання на фармацевтичному факультеті.

Детальнішу інформацію ви можете отримати на фармфакультеті: м. Київ, вул. Чикаленка 22 (неподалік станції метро «Театральна»), деканат денної форми навчання: (044) 235-90-65, деканат заочної форми навчання:

(044) 235-44-29, e-пошта: farmdekanat.nmu@ukr.net.

За інформацією фармацевтичного факультету