На фармацевтичному факультеті стартувала атестація випускників-магістрів

06.06.2023

5 червня розпочався публічний захист кваліфікаційних випускних робіт для здобувачів вищої освіти за спеціальністю «226. Фармація, промислова фармація» Національного медичного університету імені О.О.Богомольця. Атестація відбувається у формі Єдиного державного кваліфікаційного іспиту та захисту кваліфікаційної роботи, що має продемонструвати здатність студента розв’язувати задачі дослідницького та інноваційного характеру у фармацевтичній галузі.

Цього року участь у захисті беруть 75 випускників, з них 19 іноземців. Доповідачі представляють наукові роботи, виконані на кафедрах аптечної та промислової технології ліків, організації та економіки фармації, хімії ліків та лікарської токсикології, фармакогнозії та ботаніки, клінічної фармакології та клінічної фармації.

Кожен з них презентував результати власних досліджень, що підкреслили актуальність, наукову новизну та практичну значимість випускних робіт.

Декан факультету, професорка Тетяна Рева і голова екзаменаційної комісії, професорка Жанна Полова зазначили, що перший день атестації відбувся успішно і відзначили високу фахову підготовку випускників-фармацевтів. Про це засвідчили й високі бали, що отримали здобувачі вищої освіти під час захисту своїх робіт.

За інформацією деканату фармацевтичного факультету