НА ФАРМАЦЕВТИЧНОМУ ФАКУЛЬТЕТІ НМУ СКЛАДАЛИ ЄДКІ КРОК-1 «ФАРМАЦІЯ»

20.09.2022

20 вересня в Національному медичному університеті імені О.О. Богомольця студенти четвертого курсу фармацевтичного факультету складали єдиний державний  кваліфікаційний іспит Крок-1 «Фармація» та англійську мову професійного спрямування. Цей важливий іспит є підсумком знань із восьми базових дисциплін: аналітичної, органічної, біологічної, фізичної та колоїдної хімії, фармакології, мікробіології, патофізіології та фармацевтичної ботаніки.

Про набуті знання звітували вітчизняні та іноземні студенти. Підтримати своїх вихованців прийшли представники деканату на чолі з деканом, професором Тетяною Ревою та її заступником, доцентом Оксаною Чхало. Доцент Евеліна  Чумак представляла деканат факультету  підготовки іноземних громадян.

Професор Рева зазначила, що викладачі профільних кафедр доклали багато зусиль, щоб добре підготувати студентів до цього випробування. Протягом року, особливо напередодні іспиту, провели консультації з усіх дисциплін в онлайн-форматі. Вона висловила переконання, що студенти мають показати хороший рівень знань, адже вони мали змогу опанувати тестові запитання ЄДКІ Крок-1 «Фармація» за попередні роки, отримати відповіді та роз’яснення викладачів.

                                              

Деканат фармацевтичного факультету