Мотивація – важлива частина успіху: Студенти НМУ відвідали «Клініку Спіженка»

07.02.2023

Днями активні студенти мотиваційної зустрічі з відомим нейрохірургом, завідуючим нейрохірургічного відділення «Клініки Спіженка» Емілем Аскеровим, яка відбулась раніше за успішної кооперації студентських рад медичних факультетів №1 та №3, відвідали онкоцентр «Клініка Спіженка».

Під час візиту в клініку студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця зустрілися з Емілем Аскеровим і поспілкувалися з менеджером клініки. На екскурсії вони дізналися про історію створення інноваційного онкоцентру в Україні, відвідали хіміотерапевтичне відділення, оглянули палати та ознайомилися із принципи лікування пацієнтів цього відділення.

Також екскурсанти поспілкувалися з медичним фізиком клініки, головою Української асоціації медичних фізиків. Він детально розповів про механізми дії новітньої апаратури та побачили сучасну радіохірургічну систему – Кібер Ніж і висококласний лінійний прискорювач. Фахівці онкоцентру розповіли про принципи їх дії та унікальність в лікуванні ракових пухлин.

Екскурсія завершилася відвідуванням відділення нейрохірургії. Побували студенти в сучасній операційній для загальної хірургії та нейрохірургії, побачили всі інновації операційної та сучасний мікроскоп.

Можливість відвідати сучасну клініку, на власні очі побачити унікальну апаратуру, надихає наших студентів. Організація подібних заходів мотивує  їх розвиватися, вдосконалюватися та наполегливо вчитися, аби колись працювати в подібних закладах охорони здоров’я і рятувати людські життя.

 

Пресцентр НМУ за інформацією М3