МОНІТОРИНГОВА МІСІЯ ПРОЕКТУ TEMPUS MUMEENA

10.10.2016

28-30 вересня 2016 р. на базі Івано-Франківського національного медичного університету відбулася моніторингова місія проекту ЄС TEMPUS MUMEENA (Модернізація додипломної медичної освіти в країнах Східного Партнерства). Метою моніторингової місії була зустріч грант-холдерів та учасників проекту, обговорення його результатів та оцінка їх впровадження в діяльність університетів-учасників проекту.

Представники моніторингової місії – директор медичних освітніх програм професор Річард Фюлле і бізнес-менеджера Елейн Брок з Університету Лідса (Великобританія) – поінформували про основні досягнення проекту у всіх країнах-партнерах. Оцінку результатів проводила менеджер з питань моніторингу національного офісу «ERASMUS+» в Україні Олена Оржель.

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представляв декан факультету підвищення кваліфікації викладачів вищих медичних навчальних закладів Інституту післядипломної освіти проф. Валерій Чешук. У своїй доповіді він, окресливши основні завдання проекту, представив дані щодо його стійкості та впливу його результатів в НМУ.

Відділ міжнародних зв’язків