Міжнародний благодійний фонд НМУ імені О.О. Богомольця вчергове відзначили подяками

21.05.2022

БО «Міжнародний благодійний фонд Національного медичного університету імені О.О. Богомольця», який очолює проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор Олександр Канюра, продовжує отримувати подяки за відправлені гуманітарні вантажі в міста і села України. Цього разу – від рятувальників м. Синельникове Дніпропетровської області, колективу однієї із військових частин Національної гвардії України та Погорнянського психоневрологічного інтернату Івано-Франківської області.

Так, 10 ДПРЗ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Артем Журавльов відзначив першого проректора з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професора Олександра Науменка подякою. Рятувальники Синельниківського РУ ГУ ДСНС України  Дніпропетровської області отримали від Фонду киснево-ізолюючий протигаз BIOPAK 240. Командир однієї із військових частин НГУ Володимир Мусієнко також висловив подяку за ліки та предмети особистої гігієни, надані бійцям його підрозділу.

У свою чергу директор Погонянського психоневрологічного інтернату Івано-Франківської області Михайло Ферштей подякував команді Фонду за надану допомогу, зокрема засоби особистої гігієни, одяг, продукти харчування.

 

Пресцентр