МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ ПРОДОВЖУЄ ДОСТАВЛЯТИ ГУМАНІТАРНІ ВАНТАЖІ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ

06.05.2022

Міжнародний благодійний фонд НМУ імені О.О. Богомольця, яким керує і опікується перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко, разом з компанією ТОВ «ДЖІТЕЛ» та волонтерами організував  доставку гуманітарного вантажу до лікарні міста Першотравенськ, що на Дніпропетровщині.

Медичний заклад міста Першотравенська отримав ліки, дезінфікуючі розчини, перев’язувальні матеріали, предмети гігієни, воду, продукти харчування, а також спальні мішки і так звану маскувальну «химеру» для військових регіону.

Цього ж дня представники штабу, крім ліків і перев’язувальних матеріалів, на прохання відділень травматології Університетської клініки та військового госпіталю столиці доставили інвалідні візочки та милиці.

Міжнародний благодійний фонд НМУ імені О.О. Богомольця, який із перших днів війни організував сортування і транспортування за призначенням гуманітарних вантажів, що надходять до Києва з різних країн Європи, продовжить постачати гуманітарну допомогу містам і селам України.

 

Прес-центр