“МІЖНАРОДНИЙ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД НМУ ІМЕНІ О.О. БОГОМОЛЬЦЯ” ДОСТАВИВ ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ ДАРНИЦЬКОМУ ДИТЯЧОМУ БУДИНКУ-ІНТЕРНАТУ

17.05.2022

“Міжнародний благодійний фонд НМУ імені О.О. Богомольця”, яким керує і опікується перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко разом із компанією ТОВ «ДЖІТЕЛ» та волонтерами, організував  доставку гуманітарного вантажу до Дарницького дитячого будинку-інтернату.

На прохання польських колег, які сьогодні збирають гуманітарну допомогу Україні, а в мирний час адресно підтримували цей дитячий будинок-інтернат, було доставлено продукти харчування та засоби гігієни.

Фонд не залишив без уваги й заклик директора Київського міського центру соціальних служб КМДА Ярослави Валеріївни Колобової допомогти  будинку-інтернату ліками, список яких було попередньо надіслано до штабу гуманітарного хабу НМУ.

Адміністрація Дарницького дитячого будинку-інтернату подякувала  представникам “Міжнародного благодійного фонду НМУ імені О.О. Богомольця”  за своєчасну і потрібну допомогу, особливо важливу в цей непростий для країни час.

 

Прес-центр