МІЖНАРОДНА ОНЛАЙН-ОЛІМПІАДА “САМАРКАНД – 2020” ДЛЯ БАКАЛАВРІВ, МАГІСТРІВ ТА КЛІНІЧНИХ ОРДИНАТОРІВ (ОНЛАЙН, 11-12 ГРУДНЯ 2020, РЕСПУБЛІКА УЗБЕКИСТАН)

26.11.2020

Запрошуємо взяти участь у Міжнародній онлайн-олімпіаді для студентів (бакалаврів, магістрів та клінічних ординаторів) медичних ВНЗ «Самарканд – 2020», яка буде проходити 11-12 грудня 2020 р. (Республіка Узбекистан).

 

Міжнародна онлайн-олімпіада для студентів медичних ВНЗ “Самарканд – 2020” є освітнім заходом, мета якого популяризувати знання в галузі різних областей медицини, а також фундаментальних наук, підвищити інтерес до освітньої діяльності та науки, створити для студентів можливості продемонструвати свій науковий та креативний потенціал.

 

Швидкий прогрес у диджиталізації стане випробуванням для системи освіти, перед лицем пандемії.

 

Учасники Олімпіади

Студенти (бакалаври, магістри та клінічні ординатори) медичних ВНЗ, запрошені взяти участь в Олімпіаді, відповідно до спеціальності та курсу навчання.

 

Один студент може брати участь лише в одній навчальній дисципліні.

 

Мови Олімпіади: узбецька, російська та англійська

 

Олімпіада буде проходити у два етапи!

 

Перший етап (90 хвилин) складається з вирішення тестових завдань, які включають в себе 100 запитань, а саме: 30 традиційних тестових питань, 30 клінічно-логічних питань, 30 запитань із картинками та 10 запитань іноземною мовою: англійська, німецька та французька (відповідно до заяви учасника).

 

Учасники, які отримали 70 балів і вище, і які витратили найменшу кількість часу на вирішення тестових задач, приймуть участь у другому етапі Олімпіади.

 

Другий етап (5-7 хвилин) для учасників Олімпіади з фундаментальних дисциплін, буде проводитися методом мозкового штурму, а для учасників Олімпіади з клінічних дисциплін – шляхом вирішення клінічної проблеми. Студент повинен чітко і конкретно вирішити проблему або відповісти на запитання на платформі ZOOM.

 

Розклад та напрямки дисциплін олімпіади наведені в Додатку та його перекладу.

 

Студенти, які бажають взяти участь в олімпіаді, повинні зареєструватися та залишити заявку на olymp.sammi.uz до 1 грудня 2020 року.

 

Роботи та відповіді учасників оцінюватиметься міжнародним журі за рейтинговою системою.

 

Шановні учасники зверніть увагу, що Олімпіада буде проводитися за ташкентським часом!

 

 

Відділ міжнародних зв’язків

Науково-дослідна частина