МЕМОРІАЛ ВОЛОДИМИРА ЮРИЧКА

21.04.2018

19 і 20 квітня у спортивному комплексі НМУ проходив уже традиційний турнір з волейболу, присвячений пам’яті студента-медика, бійця самооборони майдану, провідника революції гідності НМУ ім. О.О. Богомольця Володимира Юричка, який героїчно загинув на сході України.

Уже вчетверте проводиться «Меморіал Володимира Юричка», в якому  цього разу взяли участь волейбольні команди вищих навчальних закладів міста Києва. Наш медичний університет представляли дві команди, а викладачі нашого ВУЗу ввійшли в збірну волейбольної команди викладачів.

Перед початком турніру з вітальним словом звернулися батьки студента-героя – Юлія Богданівна та Володимир Володимирович Юрички. Вони висловили впевненість у тому, шо цей турнір вшановує пам’ять не тільки їхнього сина, а й всіх воїнів, які полягли в бою з російським агресором.

Згодом Володимир Володимирович сам також приєднався до участі в змаганнях. Протягом двох днів точилися спортивні баталії, і ось до фіналу ввійшли волейбольна команда НМУ на чолі з капітаном Катериною Коливановою і волейболісти Національного Університету харчових технологій. Тільки додаткова гра дала можливість визначити переможця – кубок «Меморіалу Володимира Юричка» отримали майбутні працівники харчової галузі, наші студенти посіли ІІ місце, а бронзовими призерами стали волейболісти Національного авіаційного унівеситету.

 

Газета «Медичні кадри»