Медичний факультет №2 з благодійниками передали допомогу Університетській клініці

21.07.2023

Актив медичного факультету №2 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця спільно з благодійним фондом «До мрії» доставили гуманітарну допомогу для потреб Університетської клініки. 2,5 тон важливого медичного обладнання, препаратів та розхідних матеріалів колегам доставили декан медичного факультету №2 Руслан Цимбалюк і студент медичного факультету №2 Гліб Мостовенко.

Перев’язувальні матеріали, протизапальні та антибактеріальні препарати, дефібрилятори, антисептичні розчини, одноразовий медичний одяг та аксесуари, багато інших розхідних матеріалів стануть у нагоді під час надання термінової допомоги та забезпечення ефективного лікувального процесу в Університетській клініці.

Нагадаємо, що Університетська клініка НМУ надає допомогу цивільним і військовим у режимі 24/7. Тут постійно працюють над поліпшення матеріально-технічної бази, підвищенням рівня надання медичних послуг. Закордонні і вітчизняні благодійники також долучаються до суспільно важливої роботи – допомагають забезпечувати лікувальний процес необхідним. Їх внесок особливо цінний під час нинішніх важких випробувань для українського народу і держави.

Разом працюємо на перемогу!

Пресцентр НМУ