МЕДИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ №2 ПРОВІВ ЗБОРИ ПЕРШОКУРСНИКІВ

31.08.2021

Перед початком нового навчального року в конференц-залі фізико-хімічного корпусу НМУ відбулися збори 1-го курсу медичного факультету №2.

Своїх вихованців із вступом в Університет привітали: декан медичного факультету №2, кандидат медичних наук, доцент Руслан Степанович Цимбалюк; заступник декана по роботі зі студентами 1-2 курсів, доцент Олександра Олексіївна Стародубська; заступник декана Микола Васильович Коротя та куратор Ірина Василівна Ібрагімова.

Усі вони наголошували на важливих аспектах системи навчання, надали інформацію про структуру НМУ, а також налаштовували першокурсників на те, що попереду на них чекають роки копіткої праці.

Окрім адміністрації факультету, на зборах були присутні завідувачі і представники деяких кафедр Університету, які висловили свої побажання студентам-медикам. Так, першокурсники познайомилися із кафедрою біології, медичної фізики та інформатики, латинської мови, кафедрою іноземних мов, кафедрою україністики та описової та клінічної анатомії.

 

Присутні в аудиторії першокурсники разом із батьками отримали відповіді на всі свої запитання, почули інформацію про можливість цікавого проведення дозвілля на факультеті та знайшли нових друзів.

 

Прес-центр за матеріалами деканату медичного факультету №2