МАЙСТЕР – КЛАС ДЛЯ МАЙБУТНІХ ПРОВІЗОРІВ

05.03.2021

Співробітники кафедри організації та економіки фармації, яку очолює професор К.Л.Косяченко, за підтримки торгової марки АККУ-ЧЕК, провели майстер-клас із визначення рівня глюкози у крові із студентами четвертих та п’ятих курсів фармацевтичного факультету. На початку заходу заступник начальника лікувального відділу НМУ, кандидат медичних наук М.О.Приступюк розповів майбутнім провізорам про захворювання на цукровий діабет та як розпізнавати та діагностувати недугу. Максим Олександрович звернув увагу студентів на важливість знань про цукровий діабет, його наслідки для здоров’я людини та необхідність контролю за рівнем глюкози у крові.

«Студенти відповідно до навчальної програми опановують цю важливу тему в медицині, – зазначила асистент кафедри І.А.Костюк ,- а сьогодні випала їм нагода за допомогою глюкометра відпрацювати практичні навички та перевірити рівень цукру в крові у своїх одногрупників безпосередньо під час майстер класу».

Захоплення та позитивні емоції викликав сам процес навчання, а найголовніше,  на радість студентського загалу, за результатами діагностичних маніпуляцій всі учасники заходу виявилися здоровими.

                    

 Редакція газети « Медичні кадри»