МАЙБУТНІ СТОМАТОЛОГИ СКЛАДАЛИ ЄДКІ КРОК 1 «СТОМАТОЛОГІЯ»

13.09.2022

13 вересня студенти четвертого курсу стоматологічного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця складали єдиний державний кваліфікаційний іспит (ЄДКІ) Крок 1 «Стоматологія» та іспит з англійської мови професійного спрямування. 

Екзамен проходив у п’яти аудиторіях трьох навчальних корпусів Університету  із додержанням усіх заходів безпеки. Ректор НМУ, професор Юрій Кучин і проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор Олег Власенко побували в усіх аудиторіях Університету. Вони цікавилися дотриманням регламенту проведення  важливого іспиту та  побажали студентам успішно скласти це випробування на фахову зрілість.

«До цієї навчальної події студенти готувалися заздалегідь, – відзначила декан факультету, професор Наталія Біденко. – Студенти мали змогу в деканаті та на сайті Центру тестування ознайомитися з питаннями тестів Крок 1 за попередні роки. Напередодні іспиту відбулися онлайн-консультації з усіх фундаментальних дисциплін».

Понад 200 студентів складали екзамен із базових медичних дисциплін. Сподіваємося, що наші вихованці успішно подолають цей відповідальний етап на шляху до обраної професії.

 

Деканат стоматологічного факультету