ЩОДО ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ВИПУСКНИКІВ 2017 РОКУ

17.10.2016

В НМУ триває підготовка до працевлаштування випускників 2017 року, які навчалися за кошти державного бюджету. Відповідно до наказу МОЗ України № 550 від 10 червня 2016 року процедура працевлаштування запланована на 23-24 листопада 2016 року.

Студенти випускних курсів бюджетної форми навчання всебічно ознайомлені з нормативно-правовою базою з питань працевлаштування.
На сайті Університету створено спеціальний розділ, в якому розміщується інформація як щодо державних та університетських документів стосовно працевлаштування, так і щодо конкретних місць для працевлаштування, надісланих до Університету від територіальних управлінь охорони здоров’я. Впродовж перших тижнів жовтня проведені факультетські та загальноуніверситетські збори за участю деканів факультетів, проректора з науково-педагогічної роботи, начальника навчально-методичного відділу, голови Студентського парламенту, представників студентського самоврядування факультетів.

6 жовтня 2016 року Верховна Рада України у першому читанні проголосувала за Проект Закону про внесення змін до Закону України «Про вищу освіту» щодо працевлаштування випускників.

Саме тому адміністрація Університету звернулась за роз’ясненнями до в. о. Міністра охорони здоров’я України пані Уляни Супрун щодо працевлаштування випускників НМУ імені О.О. Богомольця 2017 року.

lyst-do-moz

01