Лікарка з Університету Джонса Гопкінса прочитала лекцію студентам НМУ

03.03.2023

2 березня медичний факультет №3 Національного медичного університету імені О.О. Богомольця в кооперації з кафедрою анестезіології та інтенсивної терапії організували онлайн-лекцію на тему «Методи навчання майбутніх лікарів в області анестезіології в шпиталі Джонса Гопкінса». Спікеркою виступила Джилліан Айзек – MD, Ph.D, доцентка кафедри анестезіології та реанімації в Школі медицини Університету Джонса Гопкінса.

Про особистий досвід роботи та специфіку професії Джилліан Айзек розказала, побудувавши розповідь дотично хронології навчання. Від навчання в університеті, переходу в інтернатуру, клінічних очікувань під час інтернатури з анестезіології та анестезіологічної ординатури, з її дидактичною освітою та моделюванням, оформленням протоколів і документо-інформаційною роботою, системними практикамий їх особливостями та покращеннями якості та безпеки пацієнтів — до переходу від резидентури до практики. Окрім того, учасники мали змогу поставити питання.

Модераторами зустрічі виступили деканка медичного факультету №3, професорка Оксана Виговська та завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії, професор Сергій Дубров. Перекладачем був випускник медичного факультету №3, старший лаборант кафедри анестезіології та інтенсивної терапії Степан Черняєв.

Запис лекції можна переглянути за посиланням: https://www.youtube.com/live/aSeN8ajrziw?feature=share

 

Пресцентр НМУ за інформацією медичного факультету № 3