КВЕСТ ДЛЯ ПЕРШОКУРСНИКІВ ОРГАНІЗУВАЛА СТУДЕНТСЬКА РАДА МЕДИЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ №2

03.09.2021

Не секрет, що після літніх канікул важко увійти у робочий ритм усім студентам, а особливо – розпочати  навчання першокурсникам. Студентська рада медичного факультету №2 докладає чималих зусиль, щоб їхня адаптація у стінах НМУ пройшла швидко. Традиційно щороку культурно-розважальний відділ факультету організовує для першого курсу “посвяту у студента-медика”, що проходить у формі квесту.

Цього разу квест складався із 7 станцій. У ньому взяли участь 11 команд. Кожна з них отримувала інтелектуальні та розважальні завдання, після виконання яких учасники одержували бали та підказку для проходження наступного етапу. Усі учасники у подарунок отримали медичні шапочки від бренду “Шведська марка”.

До квесту приєдналися всі охочі. Так, за першокурсниками спостерігав перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, доктор медичних наук, професор Олександр Миколайович Науменко, а також адміністрація факультету: декан, кандидат медичних наук, доцент Руслан Степанович Цимбалюк, заступник декана, кандидат медичних наук, доцент Олександра Олексіївна Стародубська та заступник декана Микола Васильович Коротя.

Студенти-першокурсники разом із керівництвом деканату посадили за фізико-хімічним корпусом дерево – як символ дружби та початку нової історії в їхньому житті.

 

Прес-центр за матеріалами деканату медичного факультету №2