Команда НМУ виборола кубок Сіверщини з гирьового спорту

12.06.2023

Студенти Національного медичного університету імені О.О. Богомольця беруть активну участь у різноманітних спортивних змагання та посідають призові місця. 11 червня у відкритому Кубку Сіверщини з гирьового спорту зустрілися спортсмени з 5-ти регіонів України. Головний кубок змагань виборов атлетичний клуб «Тонус» нашого Університету.

У змаганнях, що проходили у Чернігові, взяли участь близько 50 учасників, які представляли різні спортивні колективи. Спортсмени НМУ продемонстрували неабияку волю до перемоги та високу професійну майстерність у підійманні гир. Блискучі результати спортсменів допомогли їм вибороти перемогу в командній боротьбі. У підсумку команда атлетичного клубу «Тонус» Університету отримала головний кубок змагань.

В особистому заліку призерами Кубка Сіверщини стали Валерій Черевань, Дарина Жила (факультет підготовки лікарів для Збройних Сил України), Костянтин Поддубний (медичний факультет №1), Андрій Дніпровський і Софія Гончаренко (медичний факультет №2). До того ж Валерій Черевань і Андрій Дніпровський вперше подолали норматив кандидата у майстри спорту.

Вітаємо наших спортсменів-медиків із перемогою і бажаємо нових досягнень у спорті й успіхів у навчанні!

Пресцентр НМУ за інформацією кафедри фізичного виховання і здоров’я