КОЛЕКТИВ КАФЕДРИ ФАРМАКОЛОГІЇ – КОМАНДА СПРАВЖНІХ ФАХІВЦІВ

22.10.2020

На кафедрі фармакології, яку очолює професор Г.В. Зайченко, незважаючи на зміну формату навчального процесу з очного на дистанційний, освітній процес продовжується у звичному ритмі. На кафедрі відпрацювали всі алгоритми онлайн-навчання. Нині студенти медичних спеціальностей вже пройшли період адаптації, опанували теми із загальної  фармакології і розпочали вивчення нейрофармакології – складний, але дуже цікавий розділ фундаментальної дисципліни. На допомогу студентам приходять викладачі, які у своїх лекціях, на практичних заняттях, роз’яснюють  кожну тему з навчальної програми.

Під час нашого перебування на кафедрі дистанційно спілкувалися зі студентами професор Н.О. Горчакова, доцент О.В. Шумейко. Лунали жваві голоси з екранів комп’ютерів, дискусія проходила у творчій і дружній атмосфері.

Нам пощастило – зустріли наживо і самих студентів. Це на консультацію до доцента Н.В.Савченко прийшли майбутні провізори заочної форми навчання. Вони принесли свої практичні роботи і бажали отримати відповіді на складні питання з цікавого світу ліків. Завідувач кафедри, професор Г.В.Зайченко з гордістю зазначила, що цього року дисципліна «Фармакологія»  за результатами державного ліцензійного іспиту «КРОК-1» Фармація» отримала найкращий результат і додала, що колектив кафедри – це високопрофесійна команда справжніх ентузіастів своєї справи, яка готова відповідати на нові виклики і приймати ефективні та правильні рішення.

 

Редакція газети «Медичні кадри»