КЕРІВНИЦТВО НМУ ВШАНУВАЛО ЗАХИСНИКІВ І ЗАХИСНИЦЬ ВІТЧИЗНИ

14.10.2021

13 жовтня 2021 року у переддень Дня захисника і захисниці України, що відзначається на державному рівні щорічно 14 жовтня, керівництво та працівники НМУ – ректор, член-кореспондент НАМН України, професор Ю.Л. Кучин, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.А. Канюра, проректор з наукової роботи та інновацій, професор С.В. Земсков, проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М. Власенко, голова профкому співробітників, професор Л.М. Яременко, декан ФПЛ ЗСУ, полковник медичної служби, професор Н.Д. Козак, декан медичного факультету №2, доцент Р.С. Цимбалюк, декан медико-психологічного факультету М.М. Філоненко, ветеран АТО/ООС, заступник ректора з кадрових питань І.М. Драпей, – поклали квіти до меморіальної дошки, встановленій на будівлі адміністративного корпусу Університету, студенту третього курсу медичного факультету №3 Володимиру Юричку, який віддав своє юне життя, захищаючи Україну, Меморіалу студентам та викладачам Університету, що загинули під час Другої світової війни та пам’ятної стели Героям Небесної сотні.

В урочистій церемонії покладання квітів взяли участь студенти та співробітники НМУ, ветерани АТО/ООС, зокрема: студент 2-го курсу медичного факультету №4 Олександр Тульчий, студент 2-го курсу медичного факультету №3 Руслан Дьомін, студент 6-го курсу медичного факультету № 3 Ахмад Джума, доцент кафедри ортопедичної стоматології Святослав Прохоров, асистент кафедри хірургічної стоматології та щелепно-лицьової хірургії Роман Шевчук, асистент кафедри хірургії з курсом невідкладної та судинної хірургії Микола Коротя,  зубний технік СМЦ Сергій Меліхов.

У своєму виступі ректор Ю.Л. Кучин зазначив, що сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю загиблих захисників і захисниць нашої Вітчизни і висловлюємо щиру вдячність ветеранам, які своєю громадянською позицією доводять, що НМУ виховує не лише чудових лікарів, а й справжніх патріотів своєї Батьківщини.

Студент 2-го курсу медичного факультету № 4  Олександр Тульчий від імені ветеранів подякував за увагу, підтримку і турботу до ветеранів АТО/ООС, яку  вони постійно відчувають від керівництва НМУ.

 

Прес-центр