КЕРІВНИЦТВО НМУ ПРИВІТАЛО АКАДЕМІКА О.П. ЯВОРОВСЬКОГО З ЮВІЛЕЄМ

13.10.2021

13 жовтня 2021 року 70-ти літній ювілей відзначає відомий учений в галузі профілактичної медицини, досвідчений педагог та громадський діяч, дійсний член НАМН України, завідувач кафедри гігієни і екології №2, професор О.П. Яворовський. 46 років життя пов’язує його з рідним НМУ і кафедрою.

Сьогодні його вітають рідні, друзі, колеги, студенти. Завітало на кафедру гігієни і екології №2 і керівництво Університету – ректор, член-кореспондент НАМН України, професор Ю.Л. Кучин, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко, проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор О.А. Канюра, проректор з наукової роботи та інновацій, професор С.В. Земсков та голова профкому співробітників, професор Л.М. Яременко, щоб поздоровити з ювілеєм, висловити слова щирої вдячності та поваги, а також вручити Почесну грамоту, вітальний адрес та величезний букет квітів.

Приєднуємося до усіх теплих слів та щирих побажань, сказаних на адресу іменника, адже Олександр Петрович – це вчений, педагог і людина, яка надихає, на яку хочеться бути схожим. Многая літа!

 

Прес-центр