КАФЕДРУ ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ ВІДРЕМОНТОВАНО ТА ОСНАЩЕНО НОВІТНІМ ОБЛАДНАННЯМ

07.02.2022

Цими днями оновлену після ремонту кафедру фізичної реабілітації та спортивної медицини відвідали перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, член-кореспондент НАМН України, професор О.М. Науменко; проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи, професор О.М. Власенко; проректор з наукової роботи та інновацій, професор С.В. Земсков; начальник навчально-методичного відділу, М.І. Молдованов; декан медико-психологічного факультету, професор М.М. Філоненко та заступник декана медико-психологічного факультету, доцент Х.В. Подковко.

Високоякісний ремонт, 6 світлих сучасних аудиторій, новітнє реабілітаційне обладнання та задоволені студенти – такий вигляд має сьогодні кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини. Колектив кафедри, яку очолює професор Олена Євгенівна Дорофєєва, висловив щиру подяку ректорові, членові-кореспондентові НАМН України, професорові Ю.Л. Кучину та всьому керівництву НМУ за підтримку та співпрацю, а також за те, що науково-педагогічні працівники кафедри працюватимуть та продовжуватимуть готувати здобувачів вищої освіти першого та другого рівнів на оснащеній новітнім обладнанням базі.

У ході зустрічі йшлося про подальший розвиток спеціальності «Фізична терапія, ерготерапія» та створення власного реабілітаційного центру НМУ.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини