КАФЕДРА ФІЗИЧНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА СПОРТИВНОЇ МЕДИЦИНИ ПРОВЕЛА ЗАНЯТТЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-П’ЯТИКУРСНИКІВ ЛІКУВАЛЬНИХ ФАКУЛЬТЕТІВ НМУ

22.12.2021

Нещодавно у студентів-п’ятикурсників медичного факультету №4 (група 7404) пройшло чергове очне заняття зі спортивної медицини, реабілітації та фізіотерапії.

Майже рік при Університетській клініці НМУ успішно працює кафедра фізичної реабілітації та спортивної медицини, очолювана доктором медичних наук, професором Оленою Євгеніївною Дорофєєвою. Сьогодні кафедра є клінічним підрозділом консультативно-діагностичної поліклініки, відділення реабілітації та фізіотерапії, яким керує відповідальна за напрямок реабілітації в Університетській клініці  кандидат медичних наук, доцент кафедри фізичної реабілітації та спортивної медицини, лікар фізичної та реабілітаційної медицини М.О. Овдій. Саме вона проводила заняття для студентів.

“Завдяки 100% вакцинації студентів та викладачів навчальний процес проходить очно, студенти мають можливість здобути та вдосконалити різноманітні практичні навички та опанувати основні напрямки спортивної медицини, реабілітації та фізіотерапії. Зокрема сьогодні разом зі мною свої знання, навички і досвід передавали майбутнім лікарям медичний брат з масажу – Л.Ф.Цапенко та інструктор ЛФК  Г.І. Глущенко”, –  зазначила Марія Олександрівна.

 

Прес-центр