ІСПИТОМ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ РОЗПОЧАВСЯ ЧЕРГОВИЙ ЕТАП ВСТУПНОЇ КАМПАНІЇ-2021/22 В НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ

15.01.2022

15 січня 2022 року в аудиторії №3 імені В.Ф.Войно-Ясенецького (Архієпископа Луки Кримського) морфологічного корпусу було розпочато черговий етап вступної кампанії-2021/22. Понад 30 абітурієнтів з Індії, які виявили бажання отримати спеціальність «Медицина» у стінах нашого Університету, організовано прибули для складання вступних іспитів з англійської мови, біології та фізики.

У тому, що прибуття і реєстрація вступників пройшла чітко і без затримок, велика заслуга заступника голови Приймальної комісії НМУ імені О.О.Богомольця, першого проректора з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, члена-кореспондента НАМН України, професора О.М.Науменка, а також недавно призначеного відповідального секретаря ПК, доцента М.О.Приступюка.

Від імені адміністрації НМУ юнаків та дівчат з Індії тепло привітала проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професор Р.Л.Скрипник, яка представила колег – заступника відповідального секретаря ПК з набору іноземних студентів, доцента І.В.Саханду, а також викладачів-екзаменаторів на чолі з професором Національного університету імені Т.Г.Шевченка Н.М.Гаєвською.

 

Прес-центр