ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ЕЛЕКТРОННОГО ПОДАННЯ ПАТЕНТНИХ ЗАЯВОК В НМУ

04.04.2016

Відділом інтелектуальної власності та трансферу технологій, відповідно до задекларованих обов’язків, здійснюється кваліфікований супровід для забезпечення належної правової охорони результатів інтелектуальної діяльності співробітників НМУ, а саме проводяться консультації щодо написання патентних заявок, відповідно до вимог чинного законодавства, з подальшим оформленням прав на відповідний результат інтелектуальної діяльності (винахід, корисна модель), а також здійснюється супровід трансферу та впровадження технологій.

З метою оптимізації роботи та раціонального використання робочого часу, відділом вводиться можливість електронної подачі заяви для оформлення матеріалів заявки на отримання патентів України на корисну модель або винахід. Проект заяви, пов’язані з нею матеріали або будь-які питання стосовно патентування в НМУ імені О.О. Богомольця слід надсилати на електронну адресу vasylisa.pysieva@nmu.ua. Надісланий проект заяви буде опрацьований, а результат аналізу надісланий заявнику на електронну адресу в термін не більше 7 робочих днів.

Відповідальний за оброку електронних заявок та оформлення патенів: науковий співробітник відділу та фахівець з інтелектуальної власності НМУ імені О.О. Богомольця Василіса Володимирівна Писєва.

Можливість персональної подачі матеріалів для оформлення патентів України на корисну модель або винахід зберігається: матеріали можуть бути подані фахівцям відділу В.В. Писєвій (бул. Т. Шевченка, 13, к. 101) або Л.І. Скрипці (пр. Перемоги, 34, фіз-хім. кропус, к. 205).

Відділ інтелектуальної власності
та трансферу технологій