ГРУПА ІНОЗЕМНИХ АБІТУРІЄНТІВ СКЛАДАЄ СЬОГОДНІ ІСПИТИ ДЛЯ ВСТУПУ ДО НМУ ІМЕНІ О.О.БОГОМОЛЬЦЯ

27.08.2021

27 серпня 2021 року в аудиторії №2 імені В.О.Караваєва морфологічного корпусу Національного медичного університету імені О.О.Богомольця група, сформована з десятьох іноземних абітурієнтів, складає вступні іспити з англійської мови, математики, біології або хімії. Цього разу вступники представляють: Алжир, Єгипет, Ірак, Іран, Нігерію, Пакистан і Сирію. Усі вони у доброму настрої прибули на іспити вчасно, з дотриманням карантинних вимог, адже, на жаль, ситуація з пандемією знову погіршується.

За традицією, іноземних абітурієнтів тепло привітав заступник голови Приймальної комісії НМУ, перший проректор з науково-педагогічної роботи та післядипломної освіти, професор О.М.Науменко. Після напутніх слів і побажань успішного складання іспитів Олександр Миколайович представив колег – проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародних зв’язків та європейської інтеграції, професора Р.Л.Скрипник, заступника відповідального секретаря Приймальної комісії, доцента І.В.Саханду, а також голову екзаменаційної комісії, професора Національного університету імені Т.Г.Шевченка Н.М.Гаєвську.

Формування груп іноземних абітурієнтів набирає ходи. Як зазначила заступник відповідального секретаря Іванна Саханда, ще до кінця серпня планується один екзаменаційний день.

                                                                                                              

Прес-центр