Година деканату та студентської ради стоматологічного факультету

27.12.2022

З метою кращого інформування студентів про організацію навчальної та виховної роботи 23 грудня на стоматологічному факультеті проведено традиційну онлайн-конференцію «Година деканату та студентської ради стоматологічного факультету». Захід проведено з використанням акаунту дистанційного зв’язку Zoom.

Відтак, студенти 1-5 курсів та їх батьки мали змогу поставити декану, заступникам декана, секретарям деканату, студентському активу питання, які турбують їх у складний період військового часу, змішаної форми навчання, обмеження можливості відпрацювання практичних навичок. Водночас декан факультету та співробітники деканату проінформували студентів про події в Університеті і на факультеті, ще раз нагадали про необхідність дотримуватись академічної доброчесності під час навчання та сесії, про правила безпеки в умовах воєнного часу та складної епідемічної ситуації, про можливості академічної мобільності та зарахування результатів неформальної освіти студентам, а також про права студентів, їх захист, алгоритм дії у разі виявлення випадків різних видів корупції, насильства, булінгу тощо.

Розмова торкнулась також питань освітньо-професійної програми підготовки стоматологів в Університеті, участі студентів у її вдосконаленні, позааудиторної роботи студентів, студентської науки. Присутні студенти та їх батьки задали багато запитань, які стосувались підготовки й проведення іспитів та заліків, відпрацювання практичних навичок, зокрема – у симуляційних кабінетах, особливостей дистанційної освіти, організації навчання на факультеті. Захід викликав неабияку зацікавленість, у ньому взяли участь близько 100 студентів факультету.

 

Деканат стоматологічного факультету