ФУТБОЛЬНА ЗБІРНА НМУ ЗДОБУЛА БРОНЗОВІ МЕДАЛІ У ЧЕМПІОНАТІ КИЄВА З ФУТЗАЛУ

31.01.2022

29 січня 2022 року відбувся чемпіонат з футболу серед підприємств, навчальних і наукових установ та організацій Києва. Чемпіонат з футзалу відкрив 11-й сезон Київської міської спартакіади «Здоровий киянин», що традиційно проходить під патронатом Київської міської державної адміністрації та Київської організації ФСТ «Спартак».

Спортивний захід присвячено пам’яті заслуженого тренера України Володимира Бажанкова. П’ять років поспіль долучаються до престижного столичного турніру футболісти НМУ імені О.О. Богомольця, здобуваючи призові місця. Так само і цього року збірна НМУ з футболу, яку тренує старший викладач кафедри фізичного виховання  і  здоров’я  В.П. Зіва, доклала чимало зусиль, щоб не втратити завойовані позиції. Одинадцять найкращих футбольних команд Києва взяли участь у турнірі, тому кожна хвилина спортивних баталій була сповнена запеклої і безкомпромісної боротьби за перемогу у турнірі.

У команді НМУ грають як досвідчені футболісти, такі як капітан Максим Машевський, так і дебютанти. Серед них  першокурсник медико-психологічного факультету, наш голкіпер, Іван Ткаченко. Наш воротар відзначився не лише грамотною грою на воротах, а й  на полі. Він  особисто вразив ворота суперника.  У результаті футболісти НМУ отримали бронзові медалі, посівши третю сходинку футбольного турніру.

Порадували нас і спортсменки хореографічної групи «Медікал черлідинг тім». Вихованки доцента Л.М. Пустолякової продемонстрували яскраве дійство і взяли участь у нагородженні переможців футбольного чемпіонату. Один із організаторів турніру, представник Київської міської профспілки працівників охорони здоров’я, старший викладач кафедри М.С. Задорожний відзначив високий спортивний рівень футбольної команди  НМУ і  запевнив, що у нашої збірної є високі шанси стати переможцями у  наступних змаганнях.

 

Прес-центр за матеріалами кафедри фізичного виховання і здоровя