Фінансова діяльність НМУ імені О.О. Богомольця розблокована завдяки єдності колективу

21.01.2019

Колектив НМУ імені О.О. Богомольця висловив недовіру екс-ректору К.М. Амосовій та відновив фінансову діяльність завдяки сприянню Уряду України.

Незважаючи на всі перепони, Національний медичний університет сьогодні безперебійно продовжив свою роботу.

Цього разу колективу НМУ потрібно було згуртуватись, аби подолати фінансові перепони, які чинить колишнє керівництво.

Втомившись від інтриг та постійних блокувань з боку колишнього керівника навчального закладу, колектив Університету об’єднався і висловив свою думку стосовно ситуації, що відбувається навколо Університету.

Це зробив саме той колектив, що хоче працювати в університеті європейського зразка без корупції та постійних скандалів.

Тому, 17 січня 2019 року всі 10 факультетів підтримали рішення звернутися до Президента України, Прем’єр-міністра України та Міністерства охорони здоров’я України з листом щодо висловлення недовіри екс-ректору Університету, професору К.М.Амосовій та вимогою розблокування фінансово-господарської діяльності НМУ.

Станом на сьогодні, завдяки такій згуртованості колективу та результативній комунікації адміністрації Університету на самих високих рівнях влади, вдалося відновити фінансову діяльність закладу, що дало змогу студентам отримати стипендії а викладачам – авансові зарплати.

Національний медичний університет імені О.О.Богомольця продовжує працювати в штатному режимі та в фінансовій незалежності.

 

Перший проректор з науково-педагогічної

роботи та післядипломної освіти

Ю.Л. Кучин