Фармацевтичний факультет проводить профорієнтаційну роботу

18.04.2023

Деканат фармацевтичного факультету Національного медичного університету імені О.О. Богомольця проводить профорієнтаційну роботу серед випускників медичних коледжів. 12 квітня відбулася онлайн-зустріч із випускниками Житомирського базового фармацевтичного коледжу, потенційними абітурієнтами Університету.

На зустрічі були присутні деканка фармацевтичного факультету, професорка Тетяна Рева, заступниця відповідального секретаря, доцентка Ірина Костюк, директорка Житомирського базового фармацевтичного коледжу Ірина Дмитрівна Бойчук та понад 100 абітурієнтів.

Тетяна Дмитрівна розповіла про історію і сьогодення НМУ імені О.О. Богомольця, особливості навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» на денній, вечірні та заочній формі.
Ірина Анатоліївна розповіла про особливості вступу на фармацевтичний факультет НМУ імені О.О. Богомольця, що регламентовані Правилами прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2023 році.

Було доведено до відома присутніх перелік даних для реєстрації особистого кабінету за заяви в Єдиній державній базі з питань освіти, компоненти конкурсного балу для різноманітних категорій вступників. Окрему увагу приділили структурі та критеріям оцінювання фахового іспиту, який абітурієнти складатимуть у стінах Університету (для вступників НРК6 – вступ на основі освітнього ступеня бакалавра спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація»). Також представники приймальної комісії представили випускникам Житомирського базового фармацевтичного коледжу календар вступника і наголосили на дедлайнах різних етапів вступної кампанії 2023 року.

Після доповіді Тетяна Рева та Ірина Костюк відповіли на питання, які виникли у майбутніх вступників, побажали успіхів як при складанні фахових іспитів, так і при вступі до НМУ імені О.О. Богомольця у 2023 році.

Деканат фармацевтичного факультету