ФАРМАЦЕВТИЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ПРОВІВ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНУ РОБОТУ З ВИПУСКНИКАМИ РІВНЕНСЬКОЇ МЕДИЧНОЇ АКАДЕМІЇ ТА ЛЕБЕДИНСЬКОГО БАЗОВОГО МЕДИЧНОГО КОЛЕДЖУ

04.02.2022

Цього тижня деканат фармацевтичного факультету організував і провів День відкритих дверей для випускників Рівненської медичної академії та Лебединського базового медичного коледжу.

Декан фармацевтичного факультету, професор Тетяна Дмитрівна Рева привітавши учасників зустрічі, розповіла про історію НМУ та факультету, а куратор заочної форми навчання, доцент кафедри аналітичної, фізичної та колоїдної хімії Ольга Борисівна Тимощук ознайомила із правилами прийому на навчання у 2022 році, термінами прийому документів, особливостями фахових вступних випробувань для вступу на заочну форму навчання за спеціальністю 226 «Фармація, промислова фармація» (освітні програми «Фармація, промислова фармація» та «Технологія парфумерно-косметичних засобів»).

Представники фармацевтичного факультету висловили сподівання, що проведена зустріч допоможе молоді визначитися із вибором майбутньої професії, а тим, хто вступатиме до НМУ імені О.О. Богомольця, успіхів при вступі у 2022 році!

 

Прес-центр за матеріалами деканату фармацевтичного факультету