Факультативна школа-семінар «Проблеми фізики живого та біоетики» запрошує до участі в двох конкурсах

01.11.2022

Факультативна школа-семінар «Проблеми фізики живого та біоетики» пропонує студентам, молодим вченим і викладачам Національного медичного університету імені О.О. Богомольця взяти участь у двох конкурсах, які позитивно впливають на творчий навчальний процес: «Формули з медичної і біологічної фізики та інформатики: від психо-емоційного сприйняття до раціонального розуміння сенсу» та «Чарівна осінь у вашому місті».

Перший конкурс «Формули з медичної і біологічної фізики та інформатики: від психо-емоційного сприйняття до раціонального розуміння сенсу» має інтегративний науково-природничий характер і призначений для розкриття складного змісту теоретичних знань за допомогою і науки, і мистецтва.

 

Для участі в цьому конкурсі необхідно надати файл з фотомузичним роликом на 2-4 хв у форматі .mp4, в якому стисло представлена фото/відео-версія учасника конкурсу стосовно змісту формули з біофізики або інформатики й її біомедичного призначення. Роботи, які вже подані, можна переглянути за посиланням.

Другий конкурс «Чарівна осінь у вашому місті» має гуманітарно-психотерапевтичний характер. Він є продовженням попереднього конкурсу «Психотерапія навколо нас». Епіграфом цього конкурсу є цитата «… осінь нам дає надію…». До участі в конкурсі «Чарівна осінь у нашому місті» також необхідно надати файл на 2-3 хв у форматі .mp4 з фотомузичним роликом, у якому представлена робота учасника – використовувати дозволяється виключно авторські фото та відео. Деякі роботи можна вже побачити за посиланням.

 

 

До участі в обох конкурсах факультативної школи-семінару «Проблеми фізики живого та біоетики» запрошують усіх студентів і викладачів нашого Університету та інших медичних закладів вищої освіти України.

З питань щодо участі в проєктах звертайтеся до модераторів – доцентів кафедри медичної і біологічної фізики та інформатики Вікторії Пащенко й Інни Кривенко. Науковий керівник школи-семінару – Анатолій Єгоренков (5 поверх фізико-хімічного корпус НМУ, к. 511).

 

Пресцентр за інформацією кафедри медичної і біологічної фізики та інформатики