Фахівчиня НМУ поглибила знання у сфері міжнародних відносин в Університеті Гранади

13.05.2024

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця та Університет Гранади (Іспанія) вже багато років плідно співпрацюють у межах міжнародного проєкту з академічної мобільності Еразмус+, здійснюючи обмін студентами та викладачами, реалізують спільні дослідницькі проєкти. Прикладом чергової співпраці став 26-й Тиждень стажування науково-педагогічних працівників «Міжнародні відносини: Looking Towards the Future», покликаний поглибити знання та навички учасників у сфері міжнародних відносин.

У 26-му Тижні стажування науково-педагогічних працівників взяли участь 66 викладачів з 42 країн світу. Національний медичний університет імені О.О. Богомольця представила доцентка кафедри офтальмології, провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків Наталія Тихончук, яка поділилася з учасниками заходу успішним досвідом роботи нашого Університету з міжнародними партнерами.

Програма Тижня стажування включала лекції, семінари, круглі столи, в яких взяли участь експерти з питань міжнародної академічної мобільності Університету Гранади. Присутні ознайомилися з програмою КА171 проєкту міжнародної мобільності Еразмус+, зокрема щодо фінансування, спрямування мобільності, складових успішного впровадження. Окрім того, учасники події обговорили питання управління надзвичайними ситуаціями у міжнародній мобільності, опрацьовували протоколи відповідних дій.

Доцентка Наталія Тихончук відзначає, що участь у Тижні стажування стала чудовою можливістю дізнатися більше про останні тенденції в міжнародних відносинах у межах проєкту Еразмус+, важливим кроком для розвитку професійних навичок та знань, налагодження зв’язків із колегами з інших країн, поглиблення співпраці у рамках міжнародного проєкту.

Пресцентр НМУ за інформацією відділу міжнародних зв’язків